Published On: 1 de desembre de 2006Categories: Uncategorized

Premis a la investigació

La Fundació Pfizer va lliurar al Palau de Congressos els premis que organitza cada any i que pretenen reconéixer la tasca dels professionals i les organitzacions que més han contribuït a fomentar i promoure la salut i la prevenció de malalties per a impulsar un...

La Fundació Pfizer va lliurar al Palau de Congressos els premis que organitza cada any i que pretenen reconéixer la tasca dels professionals i les organitzacions que més han contribuït a fomentar i promoure la salut i la prevenció de malalties per a impulsar un envelliment saludable entre la societat espanyola.

En la setena convocatòria d´aquest lliurament de guardons, la Fundació Pfizer presentà també la nova imatge corporativa.

L´ objectiu principal dels premis és no sols reconéixer la tasca dels periodistes i dels mitjans de comunicació, sinó també promoure un canvi positiu en la població basat en la transmissió i la con scienciació sobre les qüestions relacionades amb la salut. A l´acte, al qual va assistir el conseller de Sanitat de la Generalitat Valenciana, Rafael Blasco, es lliuraren els premis en les categories d´investigació (bàsica i clínica) “els guardons més veterans de la Fundació Pfizer, que enguany han fet set anys”, compromís social i periodisme (premsa escrita i ràdio). Periodistes de Diario Médico, Época i la SER, la Fundació Blas Méndez Ponce i els equips investigadors de María Blasco i José María Pego van ser els premiats d´enguany en les distintes categories. Els guardons es van lliurar al Palau de Congressos pels lligams que té la Fundació amb la nostra comunitat, on té en marxa nombrosos projectes, i per l´elevat compromís social que hi ha trobat.