Published On: 6 de maig de 2022Categories: Corporatiu

Prepara tots els teus sentits per a descobrir les novetats tecnològiques

Mira, escolta, sent, … Enriqueix la teua experiència en el Palau de Congressos gràcies a la innovació i tecnologia

Agafa seient, posa’t còmode i còmoda i… Go!
Enfortir la imatge del recinte com a edifici tecnològicament capdavanter i continuar contribuint a l’augment de la satisfacció de les empreses organitzadores d’esdeveniments i als seus públics. Este és un dels nostres principals objectius. Gràcies a l’adquisició de tecnologia d’avantguarda, el Palau de Congressos de València posa a la teua disposició estes innovacions per al teu esdeveniment. Ens acompanyes en este recorregut tecnològic?

Entra en una altra dimensió i mira

Complementant la pantalla principal dels nostres Auditoris 1 i 2, t’oferim la possibilitat d’utilitzar altres de led modulars de 5×1,5 metres. D’esta manera, el protagonisme de les imatges i els missatges també es trasllada a estes pantalles que permeten, d’una manera dinàmica, potenciar la imatge de marca, no sols de l’organitzador sinó també dels espónsors. Oferir estes pantalles als simposis d’un esdeveniment facilita, al costat de la nova tecnologia en il·luminació, personalitzar la decoració de la sala abans que el ponent haja arribat al faristol.

I pots dinamitzar les teues sessions gràcies als micros sense fils Catchbox! Et convidem que els llances. No es trenquen!

Les noves tecnologies de streaming i participació remota permeten accedir a qualsevol sala de l’edifici sense temps de latència significatiu. Amb el sistema Via Connect pots connectar-te al projector d’una sala des de qualsevol dels teus dispositius mòbils sense utilitzar cables, via wifi, i compartint la connexió amb diversos ponents simultàniament.

Incloem a més en la nostra oferta de serveis, cambres PTZ d’alta definició que permeten tindre imatges de qualitat estalviant en espai i temps.

Mira, però també escolta i parla amb la màxima qualitat de so.

A través de l’altaveu-micròfon intel·ligent de mans lliures Poly, viuràs una altra experiència innovadora en sales de reunions reduïdes on el so no està inclòs. I encara tenim més detalls que explicar-te.

Entre les novetats tecnològiques, també pots comptar amb la nostra pissarra Flip de 65’’, un flip chart digital la connectivitat del qual ofereix una experiència col·laborativa, senzilla i totalment sincronitzada. Amb ella és possible connectar els dispositius personals amb la pantalla i visualitzar, prendre notes i compartir el contingut de manera interactiva.

Vols saber un poc més? Vídeo!