Published On: 20 de Juliol de 2021Categories: Congressos

Prop de 600 experts es reuneixen en l’III Congrés Interdisciplinari de Genètica Humana

Els nous avanços en el càncer hereditari, la bioinformàtica i la salut digital, entre els temes estrela d'este congrés presencial

Se celebrarà entre el 3 i el 5 de novembre

El Palau de Congressos de València serà la seu de l’III Congrés Interdisciplinari en Genètica Humana, en el qual prop de 600 experts es donaran cita, de manera presencial al llarg de tres dies, per a debatre els últims avanços en genètica humana.

Entre els temes claus d’este congrés científic i mèdic, s’abordaran en diversos simposis, tallers i conferències, els nous avanços en el càncer hereditari, la biologia de sistemes, bioinformàtica i salut digital i el seu impacte en l’assistència sanitària; la medicina de precisió en la societat digital i la nova genòmica en el diagnòstic prenatal. També es debatrà sobre els recursos farmacogenéticos imprescindibles i sobre l’estratègia d’implementació de la farmacogenética en les malalties rares.

Després de celebrar les dos edicions anteriors a Madrid, per a esta ocasió s’ha optat per la ciutat de València per a celebrar el tercer congrés nacional. En paraules de Patricia Ortíz, directora general de Geyseco, organitzador de l’esdeveniment: “triem el Palau de Congressos de València per l’amplitud i versatilitat dels espais en esta situació tan complexa del COVID. Buscàvem una seu de gran amplitud que poguera adaptar-se als diferents escenaris i restriccions”.

El congrés està organitzat per cinc societats científiques: l’Associació Espanyola de Genètica Humana (AEGH), l’Associació Espanyola de Diagnòstic Prenatal (AEDP), la Societat Espanyola de Farmacogenética i Farmacogenómica (SEFF), la Societat Espanyola de Genètica Clínica i Dismorfología (SEGCD) i la Societat Espanyola d’Assessorament Genètic (SEAGEN), a més de comptar amb l’Associació de Salut Digital i la Societat Espanyola de Bioinformàtica i Biologia Computacional (SEBiBC) com a societats convidades. 

Si necessites més informació del congrés, pots entrar ací.