Published On: 16 de setembre de 2021Categories: Corporatiu

Pròxima parada: el Palau de Congressos de València

Renovem l'acord de col·laboració amb Renfe

Esta aliança impulsa els viatges a València amb tren

L’aliança del Palau de Congressos amb Renfe es consolida, després de signar la renovació de l’acord de col·laboració amb esta entitat, que es va iniciar en 2010. I amb un clar propòsit: promocionar València com a destinació turística i de negocis, conjuntament a l’ús del tren com a transport d’elecció. 

Gràcies a este acord, les persones que assisteixen a esdeveniments que se celebren al Palau de Congressos de València, a partir d’un nombre determinat d’assistents, poden gaudir d’un descompte per a totes les classes i trens d’AVE, Llarga Distància en tots els trajectes de recorregut nacional. D’esta manera s’afavoreixen els viatges de negocis amb tren de congressistes que es desplacen a la capital del Túria.

L’acord ha sigut signat per Francisco Arteaga, director de l’Àrea de Negoci d’Ave-Llarga Distància de Renfe i Sylvia Andrés, directora gerent del Palau de Congressos de València. Per a Francisco Arteaga, “la renovació del conveni és una oportunitat per a continuar creixent i demostrar que els serveis d’Alta Velocitat i Llarga Distància són una resposta i alternativa eficaç a les necessitats de mobilitat dels participants de congressos amb destinació València”.

Per la seua banda, Sylvia Andrés ha afirmat: “esta renovació de l’acord és una mostra de la voluntat per part de les dues entitats de contribuir a l’impuls del turisme de reunions i agraeix, novament, a Renfe la seua confiança en el Palau de Congressos de València per a incentivar l’ús del transport ferroviari en el turisme de reunions, una de les opcions més eficients i sostenibles per al sector MICE.

A més…
Mitjançant esta aliança, les dues entitats podran acordar realitzar altres activitats promocionals que tinguen especial rellevància i siguen de comú interés, per a impulsar la promoció de la ciutat i la província de València com a destí MICE.
Per part seua, Renfe Viatgers podrà difondre la seua col·laboració com a Transport Oficial en els esdeveniments Palacio de Congressos de València en els seus suports i mitjans de comunicació: en la premsa escrita, ràdio, televisió i Internet.

Et puges al tren? 😉