Published On: 1 de Juliol de 2006Categories: Uncategorized

Quatre grans cites

El musical de Queen, Las campanas de la paz, el Concert d´Aranjuez i Carmina Burana han estat quatre espectacles que s´han pogut veure els últims mesos al Palau de Congressos de València. Del 4 al 9 d´abril, milers de persones van poder vibrar al ritme del musical...

El musical de Queen, Las campanas de la paz, el Concert d´Aranjuez i Carmina Burana han estat quatre espectacles que s´han pogut veure els últims mesos al Palau de Congressos de València.

Del 4 al 9 d´abril, milers de persones van poder vibrar al ritme del musical de Queen We will rock you, que ofereix un viatge en el temps sense eixir de l´escenari. Un altre espectacle que també va tindre gran acollida fou el de Las campanas de la paz. Amb una aposta impressionant, el Ballet de Hubei (companyia de teatre de música i dansa), que va sorprendre el món en la cloenda dels Jocs Olímpics d´Atenes 2004 i ho tornarà a fer en la cerimònia d´obertura dels de Pequín 2008, mostra les grans tradicions de la cultura oriental, mitjançant la música, el ball i els nombrosos detalls que ofereix.

El Concert d´Aranjuez, del gran mestre Rodrigo, es va poder veure i escoltar a les instal·lacions del Palau el passat 5 de maig.

Per últim, els assistents al concert de Carmina Burana van poder gaudir amb l´obra de Carl Orff.