Published On: 28 de gener de 2020Categories: Corporatiu

Reforcem l’oferta d’audiovisuals d’última generació

Enguany oferim als nostres clients una nova pantalla Leds

Comptem amb Grupo Nunsys per a potenciar la imatge de l’edifici

Un any més, entre les nostres principals accions destaquem la de potenciar els audiovisuals d’última generació, per a augmentar la nostra competitivitat en el sector del turisme de congressos. Enfortir la imatge del recinte com a edifici tecnològicament capdavanter i continuar contribuint a l’augment de la satisfacció dels congressistes, gràcies a l’adquisició de tecnologia d’avantguarda, són els nostres principals objectius que desenvoluparem de la mà de Grupo Nunsys durant este any.

La companyia tecnològica valenciana ha resultat adjudicatària del concurs del Palau de Congressos de València per a la contractació de tècnics especialistes i lloguer d’equipament audiovisual durant els pròxims cinc anys. 

Per a la nostra directora gerent, Sylvia Andrés, “Nunsys s’integra en l’equip de professionals del Palau com un aliat estratègic, amb un projecte global que augmenta les possibilitats del recinte gràcies a l’adquisició de tecnologia d’avantguarda i contribueix així mateix, a l’assessorament professional que ens caracteritza i diferència d’altres seus”.

Durant enguany, especialment, comptarem amb este proveïdor per a realitzar el muntatge i posada en funcionament de nous equips audiovisuals fixos que incrementaran la nostra competitivitat, com la instal·lació d’una nova pantalla de Leds en la zona d’exposició. També reforçarem el personal tècnic que ja posseeix el Palau en plantilla, unint sinergies per a continuar millorant l’oferta integral de nostre edifique en l’organització d’esdeveniments, principalment, congressos.

Si vols tindre més informació sobre aquesta empresa, pots punxar ací