Published On: 11 de maig de 2015Categories: Uncategorized

Rehab Week 2015

La València Rehab Week 2015 tindrà lloc al Palau de Congressos de València del 9 a 12 juny de 2015 i serà una plataforma fonamental per a científics, metges i enginyers per a compartir les seues experiències, ampliar els seus coneixements en el camp de la...

La València Rehab Week 2015 tindrà lloc al Palau de Congressos de València del 9 a 12 juny de 2015 i serà una plataforma fonamental per a científics, metges i enginyers per a compartir les seues experiències, ampliar els seus coneixements en el camp de la rehabilitació neurològica, i crear una fusió de les noves tecnologies per a millorar el resultat clínic. 

L´organització ha adoptat una vegada més una estratègia de combinació de tres conferències internacionals en el camp de la ciència i l´enginyeria de rehabilitació. Inclourà la Conferència sobre Avanços Recents en Neurorrehabilitació (ICRAN), el Simposi Internacional de Neurorrehabilitació (INRS) i la Conferència Internacional sobre la Rehabilitació Virtual (iCVR).

Aquestes reunions comptaran amb una transferència de coneixements multidisciplinar intensiva, centrant-se en els reptes i beneficis de la combinació de diferents noves tecnologies.

Més informació en la web oficial.