Published On: 7 de juny de 2011Categories: Uncategorized

Reinventa tus ideas

Amb el títol Reinventa tus ideas, el 14 de juny es celebra al Palau de Congressos de València la I Jornada Nacional de Publicidad y Comunicación organitzada per Las Provincias Multimedia.Partint del concepte que la comunicació publicitària es el vehicle principal...

Amb el títol Reinventa tus ideas, el 14 de juny es celebra al Palau de Congressos de València la I Jornada Nacional de Publicidad y Comunicación organitzada per Las Provincias Multimedia.

Partint del concepte que la comunicació publicitària es el vehicle principal que connecta la societat amb les empreses, l´objectiu principal d´aquesta jornada es analitzar i obtindre una foto actual del sector publicitari i ademés plantejar estratègies i noves tendències en el mòn de la comunicació segons la situació actual econòmica i social.

En aquesta primera edició, tindran presència i exposició estratègies publicitaries d´èxit ficades en marxa per marques líder en els seus sectors de la mà de les millors agències com el caso de Coca-Cola amb Universal MCann o Kia amb Media Planning Group; o investigacions i aplicacions científiques al procés publicitari com és el cas del Neuromarketing i els frens de la publicitat.

Web de l´acte