Published On: 1 de desembre de 2009Categories: Uncategorized

Rinaldo Alessandrini dirigirà el `Messíes Participatiu´

Un total de 333 cantants preparen, junt amb el director Rinaldo Alessandrini, els concerts participatius de ´El Messíes´ de Händel, impulsats per l´Obra Social "La Caixa".Davall la batuta del prestigiós director italià, els dies 19 i 20 de desembre actuaran al...

Un total de 333 cantants preparen, junt amb el director Rinaldo Alessandrini, els concerts participatius de ´El Messíes´ de Händel, impulsats per l´Obra Social “La Caixa”.

Davall la batuta del prestigiós director italià, els dies 19 i 20 de desembre actuaran al Palau de Congressos de València l´orquestra, els solistes i el cor de Concerto Italiano, que interpretaran l´emblemàtica obra amb el Cor Jove Fecocova, dirigit per Josep Ramon Gil-Tàrrega; Cor de Cambra de València, dirigit per Óscar Payá, amb l´Orfeó Universitari de València, dirigit per Constantino Martínez Orts, i amb els 180 participants individuals d´esta edició, formant així, un gran mosaic de veus amb personalitats, edats i professions ben diferents.

Estos concerts participatius tindran lloc al Palau el dissabte 19 i el diumenge 20 de desembre del 2009, a les 20.00 hores.

Els concerts participatius de l´Obra Social “La Caixa” oferixen a les persones aficionades a la música coral l´oportunitat de participar en un esdeveniment musical de gran envergadura junt amb músics i intèrprets professionals de reconegut prestigi internacional.

Rinaldo Alessandrini porta més de vint anys dedicat a la música antiga, prestant especial interés al repertori de música italiana. En totes les seues actuacions imprimix un segell inconfusible d´expressivitat pròpia de l´estil italià dels segles XVII i XVIII. Alessandrini compagina la seua dedicació a Concerto Italiano amb una intensa carrera com a solista, tant a Europa com als Estats Units, Canadà i Japó.

Venda de entradas: Servicaixa o 902.332.211