Published On: 25 de abril de 2023Categories: Palau de Congressos

Rocío Jurado, El Musical, arriba al Palau de Congressos de València

L'obra mestra de Rocío Jurado s'instal·larà en el Palau de Congressos de València els pròxims dies 5 i 6 de maig.

La funció, que estima rebre al voltant de 2800 espectadors, fa doblet en la capital del Túria. Aquesta obra, nascuda en el cor de Rocío Carrasco, és un reconeixement a la immensitat de Rocío Jurado que viu en tantes dones a través de les seues cançons. Ella és la creadora d’aquesta peça teatral en la qual s’homenatja el llegat de la millor veu de la història contemporània a través de la música. Una història de dones que anhelen triomfar per a canviar el món, cantada per una dona excepcional, una artista integral, Anabel Propietàries, que des de xicoteta ha somiat a través de Rocío Jurado.

Carmela és una dona que admira a Rocío Jurado. Vol ser lliure, sensual, valent i compromesa com ella. Vol ser irreverent, precisa i directa com les dones de les seues cançons. El que no sap, i descobrirà al llarg d’aquest procés, és que Rocío Jurado existeix en ella.

Durant l’espectacle, amb música en directe, Rocío Jurado es fa visible en ella. Des dels nervis d’una aspirant a un càsting, com ho era Rocío quan va arribar a Madrid, fins a la gran estrela en la qual es converteix en aconseguir l’oportunitat de la seua vida. En un diàleg constant amb el públic, Carmela transmet les seues il·lusions, les seues pors i canta per a ser lliure amb l’emoció que només s’aconsegueix a través de l’art, a través de les cançons que van marcar una generació però que continuen vives en la lluita individual de tantes i tantes dones.

No te la pots perdre! T’esperem en el Palau de Congressos de València. Compra la teua entrada ací!

Descobreix tota la nostra programació en la nostra pàgina web.