Loading...

LA SOSTENIBILITAT:
UNA COSA MOLT NOSTRA

Treballar per la sostenibilitat no és una cosa complementària al Palau de Congressos de València, sinó que forma part del nostre ADN. Esta preocupació comença amb el disseny del propi edifici, concebut sota les premisses de la Green Architecture, adquirint l’última manifestació amb el nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

ODS: EL PRESENT DE LA SOSTENIBILITAT. EL FUTUR DEL PLANETA.

Dins del nostre enfocament cap a la sostenibilitat, ens hem alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides.

D’esta manera, hem reforçat les nostres actuacions en sostenibilitat amb estos objectius en ment, buscant compensar o disminuir l’impacte generat per l’activitat.

Descobreix els nostresESDEVENIMENTS SOSTENIBLESTenim moltes idees percompartir amb tu.Vols que el teupròxim esdevenimentsiga sostenible?

LES NOSTRES LÍNIES D’ACTUACIÓ ESTRATÈGIQUES

Al Palau de Congressos de València, la sostenibilitat es treballa sota dues premisses:

1.

Minimitzar l’impacte ambiental de les actuacions que es duen a terme des de la perspectiva d’edifici, esdeveniment i ciutat.

2.

2.

Compromís general amb el consum responsable per part d’equip, empreses organitzadores, proveïdores i participants en esdeveniments.

Arquitectura

sostenible

Arquitectura sostenible

Norman Foster va dissenyar la nostra seu sota esta filosofia arquitectònica. Així es va concebre un edifici nascut per aprofitar la llum de València, el clima mediterrani i amb una adequada projecció integrada en un paisatge urbà.

Orientació, forma i construcció enfocades a l’estalvi energètic i la sostenibilitat.

Revestiment amb pedra calcària, que potencia l’estalvi d’energia.

Ús d’una coberta d’alumini-zinc, que mejora el aislamiento del edificio y el aprovechamiento de la ventilación natural.

Instalación de Brise Soleil, que millora l’aïllament de l’edifici i l’aprofitament de la ventilació natural.

BITAT Quan la sostenibilitattambé és bellesa. Descarrega el dossier
A més, gràcies a les inversions realitzades, al Palau de Congressos de València hem generat
un estalvi superior a 1.094.000 kWh anuals, la qual cosa suposa una reducció de 831 440 kg en l’emissió de de CO2.

Controlem la nostra petjada

Un dels reptes més importants en matèria de sostenibilitat als quals s’enfronta la societat és la descarbonització de l’economia. Per això, calculem la petjada de carboni de la nostra activitat per tal que València siga una de les destinacions turístiques neutres en carboni d’àmbit mundial.

Certificacions

Per ajudar-nos a mantindre el nivell dels nostres compromisos en sostenibilitat, comptem amb prestigioses auditories externes que certifiquen el nostre esforç.

Vols més informació?
Contacta amb el Palau

#
 

 

 

presentació

 
#
 

 

 

València