Published On: 10 de octubre de 2022Categories: Congressos

SED 2022 ENS DONA LES CLAUS DE L’ÚLTIM EN EL TRACTAMENT DEL DOLOR

Sabies que l'Organització Mundial de la Salut declara que: “el dolor crònic és una malaltia i el seu tractament, un dret humà”.

Sabies que l’Organització Mundial de la Salut declara que: “el dolor crònic és una malaltia i el seu tractament, un dret humà”.

Per això, es va crear la Societat Espanyola del Dolor (SED), una associació professional, multidisciplinària i sense ànim de lucre, fundada al juny de 1990 amb la intenció de promoure treballs científics sobre els mecanismes i el tractament del dolor.
Apunta aquesta data!
Del 26 al 29 d’octubre, la SED organitza en el Palau de Congressos de València, un congrés dinàmic d’àmbit nacional, que generarà prop de dos mil pernoctacions a la ciutat. Les noves propostes del programa de l’esdeveniment van encaminades al fet que totes les persones del sector sanitari tinguen la millor actualització en temes de dolor.
La SET té com a funció sensibilitzar a la societat sobre aquesta problemàtica i fomentar la millora constant en la valoració i la teràpia de pacients que pateixen dolor. Aquesta associació compta actualment amb més de 1.500 sòcies i socis actius, que provenen de tot el territori nacional, així com de diversos països llatinoamericans i en ella s’integren professionals de diferents especialitats i graus: medicina, infermeria, farmacologia, psicologia, biologia, fisioteràpia i personal científic de diversa índole. Per això, la celebració anual és una oportunitat única per a compartir experiències, intercanviar idees, fomentar aliances i, en definitiva, enriquir amb els coneixements i la visió de totes les persones relacionades amb el tractament del dolor.
En aquesta edició s’ha organitzat un programa actual, amb especial atenció a professionals que inicien la seua marxa en dolor i per descomptat sense oblidar al professional experimentat que vol actualitzar-se i conéixer les últimes novetats. Per a això s’ha estructurat un programa amb sessions plenàries, debat amb persones expertes, sessions de controvèrsia i actualitzacions de pràctica clínica.
Si vols més informació entra en: