Published On: 6 de juny de 2014Categories: Uncategorized

Semana de las Enfermedades Digestivas 2014

El Palau de Congressos acull del 14 al 16 de Juny la Semana de las Enfermedades Digestivas SED 2014, el major congrés en espanyol dirigit als professionals involucrats en la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties digestives, que organitza anualment la...

El Palau de Congressos acull del 14 al 16 de Juny la Semana de las Enfermedades Digestivas SED 2014, el major congrés en espanyol dirigit als professionals involucrats en la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties digestives, que organitza anualment la Societat Espanyola de Patologia Digestiva (SEPD) .

Especialistes de l´aparell digestiu podran assistir a interessants activitats, com ara simposis sobre els últims avanços en Gastroenterologia, taules monogràfiques de distintes societats i associacions, trobades-taller amb l´expert, cursos específics per a residents, etc.

Per al congrés s´ha preparat, a més, una galeria e-poster a la què es podrà accedir a través de la web o d´una aplicació mòbil i que permetrà a l´interessat consultar tots els postllis en qualsevol moment i lloc, així com contactarcon els autors dels mateixos.

Més informació en la seua web oficial.