Published On: 13 de desembre de 2012Categories: Uncategorized

Simposi GEICAM: Els último avanços contra el càncer de mama.

El IX Simposi Internacional de GEICAM se celebra els dies 17, 18 i 19 d´abril de 2013 a València amb el lema ´Investigació i Clínica. Mirant cap al futuro´. Des de la seua fundació, GEICAM ha promogut la investigació en el càncer de mama i s´ha convertit en...

El IX Simposi Internacional de GEICAM se celebra els dies 17, 18 i 19 d´abril de 2013 a València amb el lema ´Investigació i Clínica. Mirant cap al futuro´.

Des de la seua fundació, GEICAM ha promogut la investigació en el càncer de mama i s´ha convertit en un referent a nivell nacional col·laborant amb els grups nacionals i internacionals més punters en la prevenció, diagnòstic i tractament d´esta malaltia.

Els que treballen en la investigació i en el tractament de les dones amb càncer de mama són testimonis d´una època en què convergixen dos mons que fa uns anys eren distants, la investigació bàsica i la investigació clínica. Durant els últims anys, aquesta última està aconseguint avanços molt rellevants en el coneixement de la biologia del càncer de mama, la qual cosa suposa una revolució en el coneixement de la malaltia que ha permés dissenyar noves teràpies moleculars.

Informació i inscripcions en la pàgina web del simposi.