Published On: 19 de Juliol de 2011Categories: Uncategorized

Sis mesos de frenètica activitat internacional

El Palau de Congressos de València arriba a l´equador del 2011 amb una elevada activitat congresual internacional, reafirmant-se com un potentíssim motor de creixement econòmic de la ciutat i confirmant la seua elecció com a Millor Palau de Congressos del Món...

El Palau de Congressos de València arriba a l´equador del 2011 amb una elevada activitat congresual internacional, reafirmant-se com un potentíssim motor de creixement econòmic de la ciutat i confirmant la seua elecció com a Millor Palau de Congressos del Món segons l´Associació Internacional de Palacios de Congressos del Món.

Els primers 6 mesos de l´any han portat a les nostres instal·lacions 61 esdeveniments i 72.271 participants, amb una alta assistència de visitants nacionals i internacionals. A més el Palau de Congressos ha superat este mateix semestre la xifra total de més de 2.000 esdeveniments celebrats i 1,3 milions d´assistents des de la seua inauguració en 1998.

Entre els esdeveniments de major prestigi que han passat per la seu valenciana en 2011 es compten, en l´àmbit internacional,el European Congress on Osteoporosis & Osteorarthritis, la IOF Worldwide Conference of Osteoporosis Patient Societies, el Internationa IVI Congress, organitzat per l´Institut Valenciè d´Infertilitat, i el 17th Annual International Congress of the International Liver Trasplant Society (ILTS), i en el nacional el Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia de Muscle i Colze o el Congrés de Cirurgia Ocular e Implanto Refractiva, entre d´altres.

De cara al segon semestre de l´any, alguns dels congressos a destacar són el 5th Trends in Medical Mycology, celebrat per primera vegada a Espanya i centrat en la microbiologia, la parasitologia i la investigació sobre malalties produïdes per agents micóticos; el 42é Congrés Nacional de Podologia i l´IEEE Nuclear Science Symposium and Medical Imaging Conference.