Published On: 28 de octubre de 2022Categories: Turisme

Som Capital Verd Europea!

València, ha sigut reconeguda aquest passat 27 d'octubre com a capital verda europea de 2024. Així ho va anunciar la Comissió Europea en una gala celebrada a la ciutat francesa de Grenoble, que ostenta el títol enguany.

València, ha sigut reconeguda aquest passat 27 d’octubre com a capital verda europea de 2024. Així ho va anunciar la Comissió Europea en una gala celebrada a la ciutat francesa de Grenoble, que ostenta el títol enguany.

La nostra ciutat és una de les localitats més sostenibles del planeta, València és ciutat completa. A la seua llarga llista de qualitats i atractius, sumem sens dubte la SOSTENIBILITAT. Durant els últims anys, la ciutat ha fet grans passos per a situar-se com una de les ciutats referents a nivell nacional i internacional en turisme sostenible.
Els motius que avalen la seua sostenibilitat són, entre moltes raons, l’extensió de parcs i jardins de la ciutat i els seus voltants que, actualment, sumen cinc milions de metres quadrats i els seus més de 160 quilòmetres de carril bici.
La ciutat del Túria en ser destí habitual del turisme nacional i internacional, la converteix en una ciutat oberta i hospitalària, completament preparada per a acollir visitants de tot el món. A més, ofereix una variada oferta cultural, comercial i d’oci, amb espais únics per a l’esplai i la pràctica de l’esport com l’antic llit del riu, el pulmó de la ciutat.

I sabies que València és la primera ciutat en el món a certificar i verificar la petjada de carboni de la seua activitat turística i sent reconeguda com a Ciutat Sostenible i Intel·ligent per la Unió Internacional de Telecomunicacions? I nosaltres donem fe d’això.
En la seua estratègia de mobilitat urbana sostenible, també destaca la incorporació d’autobusos híbrids i elèctrics a la flota de vehicles, i és capdavantera en gastronomia sostenible en crear el Centre Mundial d’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), la iniciativa de l’Ajuntament de València i la FAO per a sensibilitzar a la població de la importància d’impulsar una alimentació que contribuïsca a la protecció del medi ambient.
Estem feliços d’aquest reconeixement i continuarem treballant per un model totalment sostenible!