Published On: 3 de maig de 2021Categories: Espectacles

Stay Homas et farà sentir como a casa, al Palau de Congressos de València

La banda canvia la terrasa de sa casa pel nostre auditori 1

Actuarà el 8 de maig entre estrictes mesures de seguretat

Fa un any la societat va viure moments que mai oblidarà. Els seus ulls ho veien tot des d’una altra perspectiva, especialment, des dels balcons o les terrasses de les cases. Des d’estos espais treia el cap a la realitat. Una nova realitat que va inspirar a tres músics que comparteixen pis a Barcelona i, en només dotze mesos, s’han consolidat com una banda a nivell nacional i internacional, situant el seu primer àlbum, ‘Aigua’, en la llista dels deu discos més venuts al nostre país en 2020. En tan sols un any de recorregut, compten amb més de 400.000 seguidors en Instagram, 93.000 subscriptors i catorze milions de reproduccions en YouTube, i més d’un milió en Spotify.
I ara Stay Homas arriba al Palau de Congressos de València! Un any després de llançar el seu primer vídeo en les xarxes socials, que es va convertir en viral en poques hores, els tres músics celebren el seu primer aniversari en una gira internacional que passarà per Espanya, el Regne Unit, Itàlia, França, Bèlgica i Llatinoamèrica, en la qual s’inclouen dos grans espectacles en el nostre edifici. Prop de dos mil fans els esperen al nostre Auditori 1 amb ganes de gaudir els seus principals temes, ara, en un gran espai.
 
I ho faran amb una guitarra, diversos objectes quotidians ‘d’anar per casa’, com un poval o les tapes de les paelles de la seua casa, “optimisme enfront de l’adversitat i molt de talent”, segons assegura el grup. La fórmula perfecta en un esdeveniment, que es desenvoluparà baix estrictes mesures de seguretat, i se suma als cinc concerts que va oferir amb èxit Pablo López, i als pròxims esdeveniments multitudinaris, que tindran lloc en el nostre edifici.
 
Maig ha arribat amb força! 
Vols viure els espectacles de Stay Homas en persona? La teua entrada, ací