Published On: 27 de juny de 2024Categories: Corporatiu, Destacada

Sumant inclusió! El Palau de Congressos de València enforteix el seu compromís amb la diversitat

La nostra nova aliança estratègica amb Best Way i la Fundació Amigó ofereix oportunitats laborals a persones en risc d'exclusió social

El Palau de Congressos de València reforça el seu compromís amb la inclusió i la igualtat d’oportunitats en establir una aliança estratègica amb Best Way, nova empresa proveïdora de personal auxiliar de sala, que integrarà en el seu equip a persones en risc d’exclusió social.

Per part seua, Best Way s’ha associat amb la Fundació Amigó, una organització amb àmplia experiència en la transformació social i individual de persones en risc d’exclusió, especialment enfocada en la infància i joventut i, també, en les seues famílies. Aquesta col·laboració no sols contribueix a enriquir les nostres operacions i serveis, sinó que també promou la inserció laboral de persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

En el Palau de Congressos de València ens comprometem a ser un exemple i agent de canvi de la societat, per això tractem d’oferir oportunitats i visibilitat a col·lectius vulnerables, ampliant així les opcions per a l’accés al mercat laboral d’aquelles persones que enfronten barreres invisibles en la nostra societat, com a estereotips i biaixos. Per això, aquesta aliança representa un pas significatiu cap a la inclusió sociolaboral i evidència que totes les persones tenen un lloc ací.

Aquesta iniciativa se suma a altres accions que des del Palau de Congressos de València duem a terme com a part del nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i, en concret, està directament vinculada amb el ODS 10, que advoca per la reducció de les desigualtats. Entre aquestes accions es troba també la nostra aliança estratègica amb Gurmet Servei d’àpats & Esdeveniments i la Fundació Asindown, que ha permés incorporar a persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual en el nostre servei de restauració.

En el Palau de Congressos de València no sols celebrem esdeveniments, també construïm un futur més inclusiu, on existisca igualtat d’oportunitats per a totes les persones!