Published On: 27 de setembre de 2019Categories: Jornades

Ens sumem a l’acció solidària ‘València Contra el Càncer’

El lliurament de dorsals del Circuit RunCàncer serà el 18 i 19 d'octubre en el nostre edifici

El Palau de Congressos de València col·labora amb AECC en la Fira del Corredor

Diumenge 20 d’octubre. 9 del matí. Passeig de l’Albereda de València, en ple cor de la ciutat. Més de 10.000 persones es donaran cita en el Circuit RunCàncer, un dels esdeveniments més grans d’Europa amb finalitats solidaris, que organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) València, dins de la seua acció solidària ‘València Contra el Càncer’.  10.000 persones solidàries i compromeses en la lluita contra el càncer recorreran els carrers amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de la importància dels hàbits saludables.

El lliurament de dorsals per a la carrera tindrà lloc en la Fira del Corredor, que se celebrarà en el nostre edifici els dies 18 i 19 d’octubre, coincidint a més este últim, amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. L’horari serà de 10 a 20 hores.

El Palau de Congressos de València se suma així a esta iniciativa i ofereix els seus espais a AECC València per a este esdeveniment solidari. Els ingressos obtinguts per les inscripcions es destinaran a projectes d’investigació oncològica.

 

La nostra labor de RSC amb AECC

Ésta és una de les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que hem desenvolupat amb l’associació durant enguany. A més, hem oferit a l’associació el nostre edifici per a la celebració del I Congrés de la Comunitat Valenciana de Persones amb Càncer i Familiars, que va tindre lloc el 8 i 9 de febrer de 2019, i va reunir a més d’un miler de persones. 

Esta labor de RSC va ser premiada recentment per l’associació en reconeixement a la nostra contribució voluntària per la millora social d’esta entitat benèfica.

Així mateix, el president d’AECC, Tomás Trénor, agraeix la nostra labor solidària en este vídeo.

Les inscripcions estan disponibles en: www.runcancer.com  i www.toprun.es   a un preu de 5€, 100% solidaris.

Per a més informació sobre la prova, ací.