Published On: 22 de abril de 2022Categories: Corporatiu

T’agradaria exposar en un estand 100% sostenible?

T'animem a organitzar la teua exposició, minimitzant l'impacte mediambiental

Descobreix el Manual de l’Expositor, com crear el teu estand sostenible

Amb xicotets gestos es pot generar un gran impacte. Esta frase és el leit motiv del nostre nou Manual de l’Expositor, en el qual t’animem a crear una exposició comercial 100% sostenible. D’esta manera, a través del Palau de Congressos de València, pots contribuir a l’avanç en el compliment dels ODS i a l’estratègia de València com a referent a nivell nacional i internacional en turisme sostenible.

I anem més enllà! T’oferim la possibilitat de crear el llegat de l’esdeveniment, perquè puga generar un benefici que vaja més enllà de la finalització del mateix i tinga un impacte social positiu en la comunitat, enriquint i completant l’experiència durant la teua assistència en el recinte.

T’ajudem a crear un estand sostenible, des de la concepció fins al desmuntatge
1. Fent una previsió adequada de la mercaderia que es precisarà en l’estand. D’esta manera, estaràs reduint les necessitats de transport i embalatge i generant menys residus. En este sentit, et recomanem la selecció d’embalatges que puguen ser utilitzats tant en l’entrada com en l’eixida de mercaderies fomentant, a més, la seua reutilització, i t’aconsellem l’ús del paper i cartó per al seu emplenat.

2. Optant per l’ús de materials sostenibles que contribuïsquen a reduir l’impacte mediambiental del teu esdeveniment, com la fusta, que es reutilitza contínuament i es repara quan és necessari, i l’alumini, que és 100% reciclable. Les moquetes i lones, estan elaborades de PVC i es reciclen en el contenidor de plàstic. El foam s’emporta a un punt net i, en algunes ocasions, li donem un altre ús al material sobrant i allarguem la seua existència com a aïllant en les protectores d’animals o com a matèria primera per a alguns artistes locals.

El Palau de Congressos també ofereix a les empreses expositores la selecció del mobiliari, que reutilitzem durant anys. Quan observem algun mal estètic, es gestiona perquè continue tenint utilitat en una altra empresa o comerç.

Si tens algun dubte, pots contactar amb la nostra àrea d’operacions, que és l’encarregada de produir l’esdeveniment amb tu.