Published On: 27 de maig de 2022Categories: Congressos

T’apuntes a la tercera edició del CTO Summit?

Descobreix en este congrés com les empreses més capdavanteres del sector estan aplicant la Intel·ligència Artificial, la ciberseguretat, i altres tecnologies en els seus models de negoci

Pres nota. 24 i 25 de juny

T’agradaria intercanviar experiències i coneixement entre els grans professionals del sector tecnològic? I descobrir els últims avanços i les noves tendències quant a eines, metodologies i noves tecnologies en una seu capdavantera en innovació?

Així ens defineixen els nostres clients i clientes que cada vegada busquen més sinergies entre l’activitat dels seus esdeveniments i la seu on s’alberga.

El congrés, impulsat per GeeksHubs, comptarà amb ponents nacionals i internacionals, que abordaran com estan aplicant avui dia les empreses més capdavanteres del sector en els seus models de negoci l’actualitat de les principals àrees tecnològiques com el DevOps, la Intel·ligència Artificial, Ciberseguretat i les APIs, entre altres, així com els reptes futurs i l’impacte d’aquestes tendències tecnològiques en la societat digital actual.

GeeksHubs també aposta per transformar el sector tecnològic en matèria d’igualtat i ha ha llançat la BecaFutura, amb l’objectiu de potenciar els perfils tecnològics femenins i inspirar a les futures programadores i emprenedores del sector tech.

L’esdeveniment també inclou una tertúlia sobre la divulgació tecnològica en les xarxes socials, on s’abordarà com es comparteix contingut tecnològic, quin contingut i la qualitat del contingut.

Per a l’organitzador del congrés “la realització d’aquest esdeveniment a València suposa un indicador més de la bona salut amb la qual compta la ciutat del Túria per a atreure startups, així com per a atreure talent tecnològic, i les empreses animen a les seves empleades i empleats a venir al CTO Summit perquè saben que la felicitat dels seus equips no es limita a l’oficina i necessiten oferir-los altres al·licients”.

Aquest congrés posicionarà la ciutat entre les urbs europees que acullen els “tech festivals” de referència igual que Londres, París, Dublín o Berlín i com a bressol de talent tecnològic, animant a grans empreses i startups a unir-se a la tendència d’empreses tech d’establir-se a València.

Per a més informació sobre el CTO Summit