Published On: 23 de desembre de 2019Categories: Espectacles

T’atreveixes a entrar en l’altra dimensió del mag Nuel Galán?

El Premi Nacional de Màgia et fapartícip del seu espectacle audiovisual

La tecnologia del nostre Auditori 1 permetrà al mag il·lusionar a l’espectador amb un holograma

Més de 1.400 persones gaudiran en Nadal del món màgic de Nuel Galán. Hidden, l’últim espectacle del valencià amb projecció internacional i Premi Nacional de Màgia al nostre país, arriba al Palau de Congressos de València, el 30 de desembre, després del seu gira per la Xina i França. I ho fa amb la seua cistella plena d’emocions i il·lusions virtuals. Un número en el qual et convidarà a entrar en l’altra dimensió!

Il·lusions amb efectes 3D, números de màgia de realitat augmentada i una posada en escena molt cuidada on la tecnologia es barreja a la perfecció amb els trucs més nous de la màgia, faran d’este espectacle una experiència inoblidable per a l’espectador. Un xou audiovisual per a tots els públics, en el qual tots els assistents se sentiran integrats i en el qual es desenvoluparà, entre d’altres tècniques, l’ús d’un raig làser que permet obtenir una imatge òptica tridimensional, un holograma.

Precisament, gràcies a la tecnologia que ofereix el nostre Auditori 1, Galán aconseguirà acostar la seua màgia a l’assistent i convertir-lo en un dels protagonistes de la vetllada. Dos universos paral·lels, el real i el virtual, el màgic i oníric amb el quotidià, en un mateix espai i a temps real

T’agradaria ser un dels protagonistes del seu espectacle? Entrades