Published On: 30 de octubre de 2020Categories: Corporatiu

La tecnologia i la sostenibilitat centren el pla estratègic per als pròxims tres anys

El Consell d'Administracio del Palau de Congressos aprova el pressupost de 2021

I posem en marxa el nostra Pla d’Igualtat!

El Palau de Congressos de València encara els pròxims tres anys amb la mirada posada en la tecnologia d’avantguarda i en la reactivació del sector. Per a això, hem desenvolupat diverses línies d’actuació amb l’objectiu d’enfortir la dimensió internacional de la nostra activitat i potenciar l’ús de la tecnologia més innovadora per a garantir la màxima seguretat dels esdeveniments.

El Consell d’Administració ha aprovat el pressupost per a l’exercici de 2021 i el Pla d’Actuacions, que s’emmarca en un nou Pla Estratègic 2021-2023, els objectius del qual són, a més de destacar com una seu capdavantera a nivell tecnològic, potenciar l’augment sostenible del volum de l’activitat i mantenir unes infraestructures sostenibles i eficients, aconseguint així mateix la maximització del grau de satisfacció del públic.

Som una seu compromesa amb l’entorn, que avancem any rere any en el compliment dels Objectius de Desenvolupament de les Nacions Unides. En este sentit, un dels aspectes més destacats en el nostre compromís social és l’elaboració i posada en marxa d’un Pla d’Igualtat, que destaca per un conjunt de mesures que garanteixen en tots els àmbits del Palau de Congressos, la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes.

Si necessites ampliar la informació del nostre Pla Estratègic 2021-2023, pots consultar esta nota de premsa.