Published On: 25 de novembre de 2019Categories: Espectacles

Toc, toc… Et convidem a traspassar la nostra porta màgica!

Sentiràs violonchellos, viatjaràs al Sant Petersburg imperial i ballaràs al so de la millor música èpica de Joc de Trons

Vols descobrir els moments més màgics del Nadal en el nostre edifici?

No farà falta córrer darrere d’un conill blanc amb un rellotge de butxaca per a viure moments màgics i aventures inoblidables al Palau de Congressos de València. El nostre edifici, centrat durant tot l’any en albergar congressos i oferir experiències úniques als organitzadors i assistents d’esdeveniments de gran importància, principalment del sector mèdic, tecnològic, científic i social, es transforma durant la campanya de Nadal i obri la seua porta més màgica.

 

Entra en el nostre edifici, ara convertit en univers fantàstic, i:

Viu el clàssic espectacle nadalenc per a tots els públics El Trencanous de Tchaikovsky (26 i 27 de desembre).

Amb més de 150 anys d’història i dirigit per la ballarina internacional Nina Ananiashvili , arriba al nostre Auditori 1 la companyia estatal de Geòrgia amb aquest espectacle de ballet clàssic. T’agradaria ser una de les 3.000 persones que podran gaudir-ho?

Entrades

 

Balla en la Gira Filla de la Lluna-Homenatge a Mecano. (28 de desembre). T’agradaria reviure els seus clàssics? Este concert, l’intèrpret del qual és Robin Torres, de gran semblança física i vocal a Ana Torroja, és un tribut al grup de pop espanyol, del qual han passat 25 anys des que presentara la seua última gira Aidalai Tour.

Entrades

 

Entra en l’univers fantàstic de Joc de Trons, gràcies al concert Game of Thrones  & The Best Epic Film Music Live. (29 de desembre)

La Royal Film Concert Orchestra presenta este espectacle musical que reproduirà en directe la banda sonora de Joc de Trons i altres músiques èpiques del cinema.

Entrades

 

Endinsa’t en un concert de pel·lícula. FSO Tour 2019. (3 i 4 de gener).

Després de l’èxit del concert al nostre Auditori 1, el 22 de novembre, torna al nostre edifici el FSO Tour 19 | 20 – La millor música de cinema en concert, de la Film Symphony Orchestra (FSO).

Entrades

 

Emociona’t amb el Cor, Ballet i Orquestra de l’Exèrcit Rus a València (7 de gener). Més d’un centenar de cantants, ballarins i músics faran vibrar als assistents amb les cançons populars russes Ulls negres, Kalinka, Més enllà del Danubi. Balls, acrobàcies, coreografies, … Veuen a viure-ho!

Entrades

 

Gaudeix del Gran Concert d’Any Nou, de la mà de la prestigiosa Strauss Festival Orchestra (8 de gener). Un extraordinari espectacle, que han viscut ja més de cinc milions de persones, i arriba al nostre edifici amb els seus cèlebres i populars cançons:  Napoleón, Festa de les flors, El vals de l’emperador o Champagne, El Bell Danubi blau i la Marxa Radetzky són algunes d’elles.

Entrades