Published On: 30 de abril de 2021Categories: Corporatiu

Tornen els esdeveniments multitudinaris al nostre edifici!

Després de l'assistència de 3.700 persones al concert de Pablo López, anem pels pròxims esdeveniments

Stay Homas espera 2.200 FANS, el 43 Congrés Confeseral d’UGT, prop de 1.000 assistents durant quatre dies de durada

3.700 persones presencials? CINC dies de concert? Així és! El que fa uns mesos formava part de la nostra imaginació i il·lusió, per fi, ho fem realitat. Els esdeveniments presencials multitudinaris de quatre dies de durada han tornat al nostre edifici!

El primer ha estat el concert de Pablo López. Cinc dies d’espectacle que van tocar la perfecció. L’efectista escenografia, les ganes del públic de València per tornar a vibrar in situ la música en directe. ‘Que el riure no siga la llàgrima de la del costat’. Amb estes paraules es va dirigir el cantant als seus fans per a agrair-los l’assistència en estos temps de pandèmia. Una frase carregada d’optimisme que se suma a la il·lusió de l’equip del Palau de Congressos de València per continuar celebrant esdeveniments multitudinaris. Gràcies a les estrictes mesures de seguretat que hem implantat en l’edifici, el fem possible.

I el mes de maig ve amb força!

El pròxim esdeveniment multitudinari que està per arribar és el concert Los 10 Grandes del Cine, que reunirà més de 1.000 persones en el nostre edifici, el 7 de maig. L’endemà, aterrarà Stay Homas, la banda que va sorgir a la terrassa del pis que comparteixen els seus integrants, a Barcelona, fa un any, en ple confinament, i ara és un dels grups més consolidats del nostre país. Fins 2.200 persones podran disfrutar dels concerts que oferiran els músics.

Del 17 al 20 de maig, el nostre edifici albergarà el primer congrés multitudinari de quatre dies de durada. Prop de mil participants assistiran presencialment al 43 Congrés Confederal d’UGT, entre estrictes protocols que garantiran la seguretat de l’equip i els assistents.

I el 22 i 23 de maig, torna FSO Tour 21, en quatre sesions a las quals podran assistir fins 2.200 persones.