Published On: 13 de octubre de 2009Categories: Uncategorized

Un congrés de gran volumen

Qui va passar durant els primers dies del mes d´octubre per la porta principal del Palau de Congressos de València, podia pensar que el seu exterior seria demolit. Una gran pala de rodes guarnia la silueta de l´edifici. En realitat el que ocorria és que...

Qui va passar durant els primers dies del mes d´octubre per la porta principal del Palau de Congressos de València, podia pensar que el seu exterior seria demolit. Una gran pala de rodes guarnia la silueta de l´edifici. En realitat el que ocorria és que en l´interior s´estava celebrant el II Congrés Nacional d´Àrids i un dels seus expositors utilitzava l´esplanada d´accés per a mostrar el seu producte de manera que no passara desapercebut per a tots els visitants.

Però la gosadia no arribava ací, l´escenari de l´Auditori principal estava presidit per una excavadora hidràulica, demostrant que qualsevol proposta té cabuda i és possible fer-la realitat gràcies a la versatilitat que oferix el Palau de Congressos de València.

Amb esta cridanera presència nombrosos experts i personalitats relacionats amb l\´àmbit de la indústria extractiva, el medi ambient i les infraestructures van debatre sobre la situació del sector, el qual ha patit profundament la crisi del sector de la construcció.