Published On: 27 de setembre de 2011Categories: Uncategorized

Un octobre ple de congressos internacionals

Octubre trau al Palau de COngressos de Valencia dos congressos internacionals molt interessants relacionats amb la recerca i tractament del càncer.D´altra banda, del 2 al 5 d´octubre de 2011 el Palau de Congressos de València serà la seu triada per a la...

Octubre trau al Palau de COngressos de Valencia dos congressos internacionals molt interessants relacionats amb la recerca i tractament del càncer.

D´altra banda, del 2 al 5 d´octubre de 2011 el Palau de Congressos de València serà la seu triada per a la celebració del 5th Congress on Trends in Medical Mycology (TIMM-5)

TIMM-5 és el quint d´una sèrie de reunions internacionals organitzades conjuntament per l´European Confederation of Medical Mycology (ECMM) i l´Infectious Diseases Group of the European Organization for Research and Treatment of Càncer (IDG-EORTC),i s´ha convertit en una trobada fonamental en el camp de les infeccions micòtiques, un forum en el qual doctors i investigadors de tot el món intercanvien investigacions i opinions sobre la pràctica mèdica.

L´excepcional programa científic inclou sessions plenàries en infeccions micològiques liderades per especialistes internacionalment reconeguts, taules redones i trobades amb expert. A més, les sessions de posters afavoriran la discussió un-a-un entre participants.

A la trobada assistiran especialistes en malalties infeccioses, hematòlegs, oncòlegs, microbiòlegs, immunòlegs, dermatòlegs, pediatres, especialitzats en medicina intensiva, i tots aquells amb interés en la investigació micològica.

Web oficial del congrés.