Published On: 5 de setembre de 2023Categories: Palau de Congressos

UN PALAU CAMALEÒNIC

Pensa en verd, blau, roig … els tenim tots

Gaudir d’un cocktail a l’aire lliure als jardins del Palau de Congressos de València il·luminant la façana envidrada de l’edifici amb els colors corporatius del teu logotip o empresa, reproduir les tonalitats d’una bandera per a commemorar un dia especial, donar visibilitat a una causa solidària, adaptar la intensitat de la lluminositat a la llum exterior en funció de l’època de l’any o dinamitzar diferents escenes de llums creant moviment sincronitzat. Ara podem oferir-te tot això i molt més, en la zona exterior de l’edifici, gràcies a la instal·lació en la vidriera de 75 projectors gestionats per un innovador sistema integrat que permet tindre un control absolut en tot moment.

Aquest sistema, el qual podem programar en funció d’horaris o dates, ofereix una paleta de 16.777.216 colors!! unificats, sòlids, mai saturats i vius alhora que suaus, llum d’alta qualitat controlada digitalment i que, a l’ésser de tecnologia LED, manté la màxima eficiència en el seu manteniment i consum.

Descobreix ja aquesta nova experiència visual impactant a través d’aquest vídeo o acosta’t als nostres jardins per a veure’l en directe.

Punxa ací per a veure el vídeo.

T’esperem amb els braços oberts i les llums enceses!