Published On: 4 de febrer de 2022Categories: Corporatiu

Un Palau de Congressos multicolor per a conscienciar a la societat

Durant este mes, el nostre edifici continua avançant en els ODS, sumant-se a diverses iniciatives de Responsabilitat Social Corporativa

Ens preparem per a posar en marxa la paleta de colors per una fi social

Llums! Acció! Si tens previst acostar-te pel Palau de Congressos, les nits dels dies 4, 11, 20, 27 i 28 de febrer, et trobaràs amb un edifici il·luminat amb colors vius. De verd pel Dia Mundial contra el Càncer, de rosa pel Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, de blava fosc pel Dia Mundial de la Justícia Social i de verd i morat pel Dia Mundial de les Malalties Rares. 

El nostre edifici canviarà de color durant els principals dies de conscienciació ciutadana, contribuint, d’esta manera, a l’avanç en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La il·luminació de l’edifici és un gest de sensibilització de la ciutadania i s’integra en la planificació estratègica i operativa del recinte, com també el fa una de les accions de RSC més importants que desenvolupa l’equip del Palau de Congressos: la sostenibilitat.

Com a entitat responsable, eficient i competitiva, sempre ha estat conscienciada amb la conservació de la biodiversitat. Durant els últims anys ha reforçat el compromís mediambiental alineant totes les accions amb els ODS de Nacions Unides, per a garantir l’accés a una energia assequible no contaminant, contribuir a l’avanç de València en la seua estratègia de ciutat intel·ligent, adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic, garantir modalitats de consum i producció sostenibles i invertir en infraestructura per a aconseguir un desenvolupament sostenible.

Si necessites ampliar la informació de les nostres accions de RSC, pots entrar ací, on també destaquem la Memòria de RSC.