Published On: 5 de Agost de 2021Categories: Turisme de reunions

Un passeig amb bicicleta a la mar des del Palau de Congressos de València

València és una ciutat accessible, preparada i compromesa amb la sostenibilitat i la mobilitat amb residu zero. València és una ciutat que disposa de més de 156 quilòmetres de carril bici. On poder anar des de la nostra seu a gaudir d'un bon bany a les nostres platges directe a través d'un carril bici específic. Sabies que la primera ciutat espanyola a construir un carril bici va ser València en 1985?

València és una ciutat accessible, preparada i compromesa amb la sostenibilitat i la mobilitat amb residu zero. València és una ciutat que disposa de més de 156 quilòmetres de carril bici. On poder anar des de la nostra seu a gaudir d’un bon bany a les nostres platges directe a través d’un carril bici específic. Sabies que la primera ciutat espanyola a construir un carril bici va ser València en 1985?

Més de 156 km de carril bici que travessen jardins i parcs

A més la nostra ciutat ofereix un jardí que travessa el nucli urbà i que permet desconnectar després d’una jornada de reunions, l’antic llit del Riu Túria. Un espai on portar als teus clients o col·laboradors a gaudir d’una vesprada plena de naturalesa en ple epicentre urbà.

El seu terreny pla i el seu centre històric la fan idònia per a gaudir d’aquest mitjà de transport gràcies també a les prop de 275 estacions Valenbisi, servei municipal on poder llogar una bicicleta. Prop del Palau de Congressos disposem de dues estacions per a poder recollir-les i fer una passejada per la nostra ciutat.

Bombas Gens: Una parada cultural

Camí a la mar pots gaudir d’altres parades abans d’arribar a la Platja de les Arenes. Per exemple, Bombas Gens és un centre d’art i cultura que alberga exposicions i activitats en una antiga fàbrica reformada, que també disposa d’un celler medieval de finals del segle XV i on s’han recuperat elements de gran valor arqueològic que ens conten com era la vida tradicional de l’horta valenciana.

El llit del Riu Túria: naturalesa i desconnexió camí a la mar

Seguint pel nostre camí cap a la costa valenciana podem passar per l’antic llit del Riu Túria on al lluny visualitzem les emblemàtiques Torres de Serrans, una de les dues portes fortificades de la muralla medieval de València que encara romanen en peu. Seguint per aquest jardí ple d’activitats qualsevol dia de la setmana, passarem per diversos ponts representatius de la nostra ciutat com el Pont a la Mar, l’acolorit Pont de les Flors o el Pont d’Aragó pel qual eixirem per a seguir el nostre camí a la mar per l’Avinguda del Port.

Abans d’arribar a la nostra destinació i amb vista del port de València des de la nostra bicicleta, podem anar passejant a través dels diferents coberts rehabilitats que ara mostren els seus colors originals. I pròxim destí, Platja Les Arenes on gaudir de la nostra gastronomia i de l’arena fina tan característica de les platges de València.