Published On: 13 de juny de 2022Categories: Congressos

Una trobada per a sumar i créixer

Participem en el I Congrés AFE-APCE, el primer que celebren les principals associacions de la indústria de reunions del nostre país

En l’esdeveniment compartim les principals accions sobre alimentació sostenible i algunes experiències de les empreses organitzadores que han deixat el llegat a València

“Sumar per a créixer”. El que al principi es va concebre com el lema de l’I Congrés AFE-APCE, va acabar convertint-se en l’eix vertebrador de l’esdeveniment. Era el primer que celebraven juntes l’Associació de Fires i l’Associació de Fires Espanyoles (AFE) i l’Associació de Palacios de Congressos d’Espanya (APCE).
Un congrés que va reunir, en FYCMA, a 180 professionals per a conjuminar forces i impulsar el sector des de la innovació, transformació digital i sostenibilitat.

Un sector que “en els últims anys, especialment, ha demostrat la gran capacitat d’adaptació i flexibilitat i ha fet motivar-nos, encara més, a treballar amb optimisme”, en paraules de la nostra directora Sylvia Andrés.

A la trobada, en la qual el president d’APCE, Iker Goikoetxea, va donar la benvinguda amb esta impactant declaració “Junts sens dubte serem més rellevants”, va assistir la nostra directora, el director de l’Àrea d’Operacions, Juan Antonio Peña, i la responsable de Comunicació Institucional i Relacions Externes, Trini Aguilar, qui va participar en la taula redona “Verda que et vull verda”, coordinada per Clara Arpa, presidenta de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Nacions Unides i que també va comptar amb la presència de Lourdes Viedma, cap dels Serveis Generals i Qualitat de FYCMA, Javier Estebaranz González , de la Prefectura del Servei de Congressos i Turisme de l’Ajuntament de Vitòria-Gasteiz, Santiago Quiroga, director de Qualitat i Responsabilitat Social Corporativa d’IFEMA. Durant este debat, es va abordar la sostenibilitat com a principal eix transversal de la indústria de reunions. Fruit d’esta trobada, s’ha construït un Decàleg de Mesures Sostenibles que servirà com a full de ruta perquè les seus congressuals i firals puguen passar a l’acció i fer esdeveniments de manera eco-sostenible.

I ara? Amb tot el compartit, aprés, viscut i disfrutat en esta trobada de palaus de congressos i recintes firals… Avancem amb ímpetu!

En este enllaç té més informació del que va donar de sí.

Si vols conéixer les eines que oferim des del Palau de Congressos de València a les empreses organitzadores per a realitzar esdeveniments sostenibles. Ací pots descarregar-te la Guia de Bones Pràctiques. Esta guia posa l’èmfasi en les millores energètiques i consums responsables, l’alimentació sostenible, el transport col·lectiu i sostenible, l’economia circular i el llegat a la comunitat.