Published On: 1 de desembre de 2005Categories: Uncategorized

…uns altres esdeveniments del Palau

Congressos, convencions i jornades s´han succeït al llarg d´aquests últims mesos a les instal·lacions del Palau de Congressos. El passat mes d´octubre, va tindre lloc, entre altres esdeveniments, el V Congrés Espanyol de Medicina i Infermeria del Treball i a...

Congressos, convencions i jornades s´han succeït al llarg d´aquests últims mesos a les instal·lacions del Palau de Congressos. El passat mes d´octubre, va tindre lloc, entre altres esdeveniments, el V Congrés Espanyol de Medicina i Infermeria del Treball i a novembre se celebraren el IV Congrés d´Atenció Farmacèutica, el VIII Congrés Nacional d´Educació i Gestió, el Congrés Internacional AIDIMA 2005, el VI Congrés ADIRM (Associació per al Desenvolupament i la Investigació en Ressonància Magnètica) i la VI Cimera Empresarial Euromediterrània. Diverses convencions com la del Banc de València, la presentació d´una nova fragància que seria distribuïda per Mercadona o la convenció nacional del grup Telefónica, també s´han celebrat al Palau.

A més, durant el mes de desembre se celebren altres esdeveniments importants com el III Congrés d´Economia de la Comunitat Valenciana i la jornada de l´Associació de Trasplantats.