Published On: 5 de gener de 2015Categories: Uncategorized

V Congrés Internacional de Marketing Educatiu

Eduketing organitza els dies 19 i 20 de febrer al Palau de Congressos de València el V Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu, que reunirà a més de 600 assistents interessats en el màrqueting educatiu i la qualitat educativa. Es tracta de la quinta edició...

Eduketing organitza els dies 19 i 20 de febrer al Palau de Congressos de València el V Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu, que reunirà a més de 600 assistents interessats en el màrqueting educatiu i la qualitat educativa.

Es tracta de la quinta edició ininterrompuda del congrés després d´iniciar-se a València en 2011, atraient a experts d´uns quants països i propulsant a nous professionals en este camp. En esta ocasió, el congrés versarà sobre «Captación i fidelització d´alumnes en els centres educativos» i comptarà amb més de vint professionals que compartiran amb els assistents, coneixements, consells i avantatges del màrqueting educatiu.

En esta ocasió, el congrés versarà sobre “CAPTACIÓ I FIDELITZACIÓ D´ALUMNES EN ELS CENTRES EDUCATIUS” i comptarà amb més de vint professionals que compartiran amb els assistents, coneixements, consells i avantatges del màrqueting educatiu a través de conferències, debats, en el sempre diferent marc de reflexió que este congrés ens proposa.

Les anteriors edicions ja van demostrar a un sector, al principi un tant refractari, com la comunió entre màrqueting i educació, no sols era possible, sinó que a més és beneficiosa, com així ho han demostrat les diferents experiències reals que Eduketing posa a disposició de tots els assistents a través de, com en l´organització el criden, “Eduexperience”, o el que és el mateix, centres educatius que mostren les seues experiències i resultats a través de l´aplicació de tècniques de màrqueting educatiu

Més informació en la web oficial.