Published On: 25 de octubre de 2018Categories: Sense categoritzar

València acull el fòrum nacional més important d’empreses familiars

L’Institut d’Empresa Familiar celebra el seu XXI Congrés Nacional al Palau de Congressos amb la presència destacada de S.M. el Rei, el President del Govern i el líder de l’oposició

L’Institut d’Empresa Familiar celebra el seu XXI Congrés Nacional al Palau de Congressos amb la presència destacada de S.M. el Rei, el President del Govern i el líder de l’oposició

L’Institut d’Empresa Familiar (IEF) en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empresaris, celebrarà la nova edició del seu Congrés Nacional en València els pròxims 28, 29 i 30 d’octubre. Esta serà la segona vegada que la capital del Túria aculla este esdeveniment, sent el seu Palau de Congressos la seu de les principals activitats d’aquest.

Esta organització agrupa un centenar d’empreses familiars líders en els seus respectius sectors d’activitat, arribant a representar una part important del PIB d’Espanya. Això li confereix una forta influència en l’àmbit social.

Per això mateix, el lema d’esta edició és “Compromesos amb el futur”, la qual cosa deixa entreveure les seues reivindicacions: l’aportació que fa el grup de les empreses familiars al desenvolupament d’Espanya, la seua contribució a l’Estat de Benestar i, per descomptat, el paper clau que han jugat i juguen estes empreses no sols durant la crisi, sinó també al llarg de la recuperació econòmica.

Al congrés assistiran més de 600 empresaris de tota Espanya. A causa de la seua gran rellevància – perquè és el fòrum empresarial més important d’Espanya i un dels més destacats del món-, comptarà amb la presència de grans personalitats com Sa Majestat el rei Felipe VI, que presidirà la inauguració oficial i el president del Govern, Pedro Sánchez, que clausurarà les jornades.

A tots ells els acompanyaran ponents nacionals i internacionals com Pablo Casado, president del Partit Popular, Juan Roig, president de Mercadona, Hilario Albarracín, president de KPMG a Espanya, Simón Pedro Barceló, copresident de Barceló Corporació Empresarial, Marc Puig, president de Puig i José Manuel Entrecanales, president d’Acciona.

El programa d’aquest esdeveniment es completa amb activitats socials en alguns espais singulars de València, com el Veles e Vents, on les autoritats valencianes donaran la benvinguda als assistents.

Si vols saber més sobre el XXI Congrés d’Empresa Familiar, pots visitar la seua pàgina web.