Published On: 31 de maig de 2010Categories: Uncategorized

Valencia acull la 33rd European Cystic Fibrosis Conference

Experts internacionals en Fibrosi Quística tenen una cita indispensable a València amb motiu de la 33rd European Cystic Fibrosi Conference organitzat per la Societat Europea de Fibrosi Quística (ECFS), en col·laboració amb la Federació Espanyola i la Societat...

Experts internacionals en Fibrosi Quística tenen una cita indispensable a València amb motiu de la 33rd European Cystic Fibrosi Conference organitzat per la Societat Europea de Fibrosi Quística (ECFS), en col·laboració amb la Federació Espanyola i la Societat Espanyola de Fibrosi Quística.

L´objectiu d´esta conferència és proporcionar un fòrum per a la discussió sobre els últims coneixements en la pràctica clínica diària. El congrés tindrà un abordatge multidisciplinari. En ell participaran metges especialistes en Fibrosi Quística, nutricionistes, psicòlegs, fisioterapeutes i persones amb fibrosi quística. Tot això per a tindre una informació actualitzada del tractament i per a posar en comú les bones pràctiques que aporten líders internacionals i equips clínics d´esta especialitat.

La finalitat d´este congrés és aconseguir la major participació possible de tots els professionals de la salut relacionats amb la patologia, que normalment no poden acudir als congressos que se celebren fora d´Espanya.

La Dra. Amparo Solé, pneumòloga de la Unitat de Fibrosi Quística de l´Hospital Universitari La Fe de València, serà l´encarregada de presidir este 33é Congrés Europeu de Fibrosi Quística.