Published On: 10 de juny de 2020Categories: Turisme de reunions

València escala fins al Top 50 de destinacions mundials de congressos

2019 és el millor any per a València en tota la seua història

El Palau de Congressos, principal centre d’assistents internacionals de la ciutat de València

València millora el seu posicionament internacional. Fa anys que repetim la mateixa frase, però si a més ho veiem reflectit en el rànquing més important de destinacions de reunions, llavors comptem amb un important aval que fonamenta aquest fet.

I és que en 2019 la ciutat ha avançat considerablement la seua posició a nivell mundial en el rànquing anual de l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA) i en el Palau de Congressos de València estem orgullosos d’haver contribuït a això. En esta classificació, la ciutat no sols puja llocs. Escala, enlaira fins a entrar en el Top 50 de destinacions mundials de congressos i passa de la posició 92, on estava en 2018, a la 48, en 2019. En total, ascendeix 44 llocs en augmentar un 80% les seues reunions internacionals. I a nivell europeu, fins al lloc 29.

2019, l‘any rècord en reunions internacionals

Estes dades tan positives mostren que el client internacional aposta per València i  coincideixen amb un dels millors anys del Palau de Congressos quant a l’activitat internacional, que va representar el 48% del total i el 61% dels congressistes van procedir de fora del nostre país, un percentatge que ens situa com a referent del turisme de congressos a nivell mundial.

I el nostre país

Espanya és quarta en el rànquing mundial i es manté sempre en el Top 5 de països, quant a nombre de reunions. Respecte al nombre d’assistents, ostenta el segon lloc a nivell mundial, amb 349.000 assistents, sent solament superada pels Estats Units (357.000).

Si vols saber un poc més d’ICCA…

ICCA és una de les associacions més importants del món en el sector del turisme de reunions MICE. El rànquing de ciutats que elabora anualment reflecteix aquells països i ciutats que més congressos i esdeveniments associatius han organitzat.

Si necessites ampliar més informació, pots consultar l’informe complet