Published On: 5 de novembre de 2018Categories: Congressos

València rep la trobada SEPA Joven 2018

Jóvens professionals del món de la periodòncia presentaran les últimes novetats d’aquest àmbit al Palau de Congressos

Jóvens professionals del món de la periodòncia presentaran les últimes novetats d’aquest àmbit al Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València acollirà els pròxims 9 i 10 de novembre la nova edició del congrés SEPA Joven. Es tracta d’una trobada anual organitzada per SEPA (la Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració) destinada específicament als professionals que estan formant-se i desitgen ampliar es seus coneixements gràcies als últims avanços relacionats amb esta ciència.

D’aquesta manera, més de 300 professionals assistiran al SEPA Joven 2018, on podran gaudir d’un programa ple d’importants novetats i claus amb les que s’abordaran el tractament integral del pacient amb periodontitis des de diferents punts de vista.

Per a això, al llarg de les dos jornades que dura l’esdeveniment, un total de sis ponents exposaran les seues idees. El primer dia serà el torn de les doctores i doctors Ana Torres, Iris Iborra, Sergio Martínez i Manu Bratos, els quals parlaran, entre altres temes, sobre la cirurgia mucogingival i el procés de rehabilitació i millora estètica del pacient periodontal.

El segon dia, la doctora Ana Echeverría i el seu company de professió Silvestre Ripoll se centraran íntegrament en el tractament periodontal actiu. Estes conferències es complementaran amb taules redones, debats o el concurs de pòsters d’investigació.

Actualment SEPA és una de les societats científiques més importants a l’àmbit de la salut bucodental l’objectiu del qual és portar la salut de les genives a tota la població. Eixe compromís amb la societat es materialitza en diferents projectes entre els que destaquen els programes de formació i l’apertura d’una clínica dental en Uganda.

Si desitges conéixer més sobre el SEPA 2018, pots accedir a la seua pàgina web.