Published On: 14 de febrer de 2019Categories: Congressos

València reunix experts en al·lèrgia infantil

Del 16 al 18 de maig la SEICAP celebrarà el seu congrés anual en les nostres instal·lacions

Del 16 al 18 de maig la SEICAP celebrarà el seu congrés anual en les nostres instal·lacions

El Palau de Congressos de València rebrà del 16 al 18 de maig de 2019 als principals especialistes en al·lèrgia i asma pediàtrica, que centren la seua labor diària en el tractament i la recerca de les malalties immunoal·lèrgiques, la seua prevenció, i qualsevol activitat destinada a millorar la qualitat de vida dels xiquets amb estes patologies.

Després d’haver viatjat per Màlaga, Zaragoza o Barcelona en les seues últimes edicions, València torna a ser triada seu del 43 Congrés de la Societat Espanyola d’Immunologia Clínica, Al·lergologia i Asma Pediàtrica (SEICAP), un esdeveniment en el qual intervindran pediatres al·lergòlegs de les principals Unitats d’Al·lèrgia Pediàtrica a nivell nacional, mostrant els “Trending Topics en Immunologia Clínica”, i que interactuarà a més amb la societat valenciana mitjançant tallers o “la Fira de la Salut” per a pacients i familiars.

En esta ocasió, s’han programat taules rodones que tractaran sobre les cures de la pell com a prevenció primària en al·lèrgia, els últims avanços sobre la inducció de tolerància oral a aliments o els tractaments biològics en al·lèrgia pediàtrica. Així mateix, el programa comptarà amb tallers d’interès per als assistents, centrats en la immunoteràpia, el dia a dia del xiquet amb al·lèrgia alimentària o les reaccions a medicaments.

Com és habitual, en paral·lel al desenvolupament del congrés, tindran lloc altres esdeveniments, com la Jornada Formativa en Al·lèrgia Pediàtrica, dirigida als pediatres, la XI Fira de la Salut en Al·lèrgia, una Jornada del Xiquet Al·lèrgic dirigida a pacients, familiars i la societat en general, els quals podran endinsar-se en les últimes novetats en prevenció i tractament de la patologia al·lèrgica. Simultàniament, els especialistes compartiran experiències i coneixements amb el personal d’infermeria dels Serveis i Unitats d’Al·lèrgia Pediàtrica en la “IX Jornada d’Infermeria en Al·lèrgia”, que se celebrarà el 17 i 18 de maig.

Així mateix, l’esdeveniment comptarà amb una àrea per al networking dels professionals amb la indústria farmacèutica, que a més realitzarà sessions específiques, desdejunis i menjars amb l’expert, per a presentar els últims avanços del sector.

Si desitges conèixer més detalls sobre el programa de l’esdeveniment i les seues activitats, et convidem a visitar la seua web.