Published On: 6 de gener de 2018Categories: Sense categoritzar

València, seu de la 37 Assemblea de l’AIIC

L'Associació Internacional d'Intèrprets de Conferència (AIIC) celebra la seua Assemblea cada tres anys. Després de passar per Buenos Aires i Adís Abeba, enguany València i el seu Palau de Congressos han sigut triats per a acollir, del 10 al 14 de gener, a una part del 3.000 socis de 100 països que formen part de la seua organització.

L’Associació Internacional d’Intèrprets de Conferència (AIIC) celebra la seua Assemblea cada tres anys. Després de passar per Buenos Aires i Adís Abeba, enguany València i el seu Palau de Congressos han sigut triats per a acollir, del 10 al 14 de gener, a una part dels 3.000 socis de 100 països que formen part de la seua organització.

En esta ocasió el programa repassarà els últims tres anys i es planificaran els tres pròxims, actualitzant coneixements i els nous reptes a què s’enfronten. El patrocini anirà a càrrec de Congress Rental Network, xarxa d’àmbit mundial de proveïdors d’equipament per a congressos, que utilitzen els més nous sistemes de Bosch Congress Systems i perifèrics.

A més hi haurà un debat obert de discussió titulat “El futur de la nostra profesió”, que parlarà sobre les tendències emergents de la professió d’intèrprets i el seu impacte en usuaris i contratadores d’este servici. 

En paraules del Comité Executiu: “Estem impressionats per l’hospitalitat i el professionalisme del Palau de Congressos de València. Han comprés perfectament les nostres necessitats i tenen una provada experiència en organització de congressos nacionals i internacionals”.