Published On: 9 de març de 2021Categories: Turisme de reunions

Per una València Sostenible, Segura i Saludable

Organitzem amb València Convention Bureau este esdeveniment presencial per a impulsar el sector MICE i el turisme sostenible de la ciutat

Rebem la certificació de’AENOR per ser pioners a verificar la petjada de carboni de la nostra activitat

València i el MICE no han parat durant la pandèmia. S’han adaptat a les noves circumstàncies en temps rècord i després de preparar-se amb l’última tecnologia i innovació, els palaus de congressos ofereixen, actualment, esdeveniments presencials d’alta qualitat. Esdeveniments segurs que compten amb les màximes garanties per a assegurar la seua viabilitat i el futur. El futur del sector. El Palau de Congressos de València i València Convention Bureau, baix el paraigües de Visit València, constants i enfortits en els nous temps, convoquen a tots els actors del sector MICE per a impulsar la reactivació dels esdeveniments.

L’11 de març, a les 12 hores, se celebrarà en el Palau de Congressos l’esdeveniment presencial (també disponible en streaming) València Sostenible, Segura i Saludable, al qual assistirà el gruix del sector MICE, com són els clients dels esdeveniments, associacions i altres entitats.

El sector MICE, més unit que mai, es retrobarà en el nostre edifici per a sumar forces i reflotar els esdeveniments. Però també per a donar a conéixer els avanços de València i del Palau de Congressos en sostenibilitat. Durant la pandèmia, han fet grans passos en turisme sostenible, fins al punt de convertir-se la ciutat, amb el Palau de Congressos com a pioner, en la primera del món a verificar i certificar la petjada de carboni de l’activitat turística.

Durant l’esdeveniment, que comptarà amb l’assistència de l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana, es presentarà el sistema digital de sostenibilitat i AENOR entregarà al Palau de Congressos el certificat del càlcul de la petjada de carboni de la seua activitat.

En una taula redona, que moderarà el director de Grupo EventoPlus, Eric Mottard, intervindran el director general d’AECOC, José María Bonmatí, el director de Marató de València, Paco Borao, la directora de programa de València Capital Mundial del Disseny 2022, Corinna Heilmann, i el secretari d’Organització d’UGT, Rafael Espartero. 

Inscripcions