Published On: 15 de gener de 2009Categories: Uncategorized

Versatilitat en estat pur

La multinacional de perruqueria Goldwell ha fet al Palau de Congressos de València una de les apostes més singulars de l´any amb la realització del Goldwell Trend Zoom Color Challenge. Un acte que ha posat de manifest les possibilitats amb què compta l´edifici...

La multinacional de perruqueria Goldwell ha fet al Palau de Congressos de València una de les apostes més singulars de l´any amb la realització del Goldwell Trend Zoom Color Challenge. Un acte que ha posat de manifest les possibilitats amb què compta l´edifici per a albergar qualsevol tipus d´esdeveniment corporatiu, en aquest cas amb una gala de perruqueria i una desfilada de models.

Així, el Palau, ocupat al complet durant una setmana, s´adaptà a les necessitats de l´esdeveniment transformant els salons polivalents en salons professionals de maquillatge, la cafeteria, en una zona de descans, o tota la zona del vestíbul, en un espai de recepció i presentació de productes.

Es tractava de la segona cita de la competició internacional de perruqueria i tendències organitzada per l´empresa, que encara que d´origen alemany, és actualment una companyia japonesa.

Fins a 70 experts coloristes dels cinc continents van participar en la competició final i més de 1.300 professionals del color, procedents de tot el món, van gaudir al màxim d´aquest esdeveniment i de la presentació de la nova Col·lecció 2009.