Published On: 21 de setembre de 2016Categories: Uncategorized

VI Jornades de Farmàcia Activa – Stada

Els laboratoris STADA organitzen un any més al Palau de Congressos de València les VI Jornades de Farmàcia Activa, la trobada de referència dedicada a la gestió de l´oficina de farmàcia, el dimarts 4 d´octubre.El laboratori aposta per la formació, la...

Els laboratoris STADA organitzen un any més al Palau de Congressos de València les VI Jornades de Farmàcia Activa, la trobada de referència dedicada a la gestió de l´oficina de farmàcia, el dimarts 4 d´octubre.

El laboratori aposta per la formació, la gestió i l´adaptació a un nou mode d´entendre la salut com a aspectes fonamentals en l´estratègia dels pròxims anys per a donar resposta a les noves necessitats dels pacients i consumidors, ja que la farmàcia actual afronta el repte de consolidar un paper més actiu en l´atenció de la salut.

Amb l´objectiu d´aportar novament un espai de debat i reflexió, en aquesta edició les jornades estaran centrades en el factor humà, ja siga la pròpia persona que lidera la farmàcia, el col·laborador, el pacient o el consumidor, a fi d´aconseguir una gestió rendible resultat d´una estratègia encertada.

Més informació i inscripcions en la web de Stada.