Published On: 16 de novembre de 2012Categories: Uncategorized

VI Reunión Nacional de Analgesia y Anestesia Obstétrica

El Palau de Congressos de València acull la VI Reunió Nacional d´Analgèsia i Anestèsia Obstétrica de la SEDAR els pròxims 30 de Novembre i 1 de Desembre de 2012. Després d´haver passat per ciutats com Barcelona, Vigo, Madrid, Port de Santa Maria i...

El Palau de Congressos de València acull la VI Reunió Nacional d´Analgèsia i Anestèsia Obstétrica de la SEDAR els pròxims 30 de Novembre i 1 de Desembre de 2012.

Després d´haver passat per ciutats com Barcelona, Vigo, Madrid, Port de Santa Maria i Alacant, el congrés fa escala en la ciutat del Túria, ´una ciutat en plena activitat i amb una important projecció de futur en l´àmbit congresual´ en paraules dels seus organitzadors.

L´objectiu principal de la reunió, és que servisca com a verdader punt de trobada de tots els anestesiòlegs del país, del que partisquen iniciatives que contribuïsquen a una millor atenció a la pacient obstétrica.

Aquesta edició de la reunió, és un nou repte que permetrà continuar fomentant la cohesió i organització dels professionals de l´especialitat, sent esta una reunió dirigida a tots els professionals que tenen a càrrec seu l´atenció de la pacient obstétrica: obstetres, comares, pediatres, anestesiòlegs, intensivistas….

Pàgina web del congrés.