Published On: 21 de octubre de 2019Categories: Jornades

Víctor Küppers presenta a València la seua conferència ‘Viure amb entusiasme’

Mentes Expertas reuneix 1.500 persones el 30 d'octubre, en el Palau de Congressos de València

La ponència de coaching i lideratge va dirigida tant a particulars com a empreses

Víctor Küppers diu no tenir la fórmula màgica, però sí que dóna a conèixer la de l’èxit personal, en la qual és fonamental el poder de l’actitud per a desenvolupar el màxim potencial de les persones.
Valor personal (V) = coneixements (C) + habilitats (H) X per l’actitud (A). Una fórmula aplicable tant a nivell personal com professional, els ingredients de la qual són font d’inspiració per al desenvolupament de molts casos d’èxit com el de l’equip del Palau de Congressos de València. El valor personal, els coneixements, les habilitats i l’actitud de cada persona es tradueixen en la satisfacció dels organitzadors d’esdeveniments que aposten per celebrar els esdeveniments aquí.

Altres aptituds que sonaran en la ponència de Küppers i amb les quals ens sentim identificats són l’esforç, saber escoltar, entusiasme, la il·lusió, psicologia positiva i treballar amb alegria.

El tour ‘Invencibles’ 2019, de Mentes Expertas, arriba a València! Víctor Küppers divertirà, emocionarà i farà reflexionar a 1.500 assistents i els donarà les pautes sobre com gestionar les emocions, tenir la millor actitud possible, enfrontar-se a les seues pors, superar situacions difícils i motivar-se a nivell personal i professional.

Fins a finals d’any l’organització té programades al voltant de 40 conferències en 12 ciutats del nostre país, l’objectiu de la qual és canviar vides amb els seus esdeveniments i revolucionar empreses. ‘La felicitat i actitud es poden entrenar aconseguint amb això ser més feliç i fer més feliç os a totes les persones que ens envolten’. ‘Cada repte comença en un mateix’ ocom enfortir les relacions’ són algunes de les frases amb les quals pretenen fer pensar al públic sobre diversos aspectes de la vida.

Per a més informació sobre la seua xerrada, pots consultar la web de Mentes Expertas