Published On: 28 de maig de 2021Categories: Jornades

Viu una experiència tecnològica de 5G al Palau de Congressos

El nostre edifici, escenari del V5G DAY

Podràs disfrutar de diverses demostracions en viu de tecnologia 5G

‘El Global 5G Event va resultar un èxit en tots els sentits i va projectar, tant cap a l’exterior com cap a dins de la Comunitat Valenciana, la nostra imatge de pol tecnològic en comunicacions 5G. Vam ser pioners en la posada en pràctica de demostracions 5G en viu, d’holografia, robòtica, automoció i realitat immersiva’. Narcís Cardona, director de l’ITEAM, resumeix amb estes paraules el que va significar este esdeveniment tecnològic per València, que es va celebrar junt a l’EUCNC 2019, l’esdeveniment internacional de 5G on es van donar cita més de mil persones de tot el món. Tots dos es van desenvolupar en el nostre edifici, que es va convertir durant estos dies a la seu d’estes grans fites tecnològiques. I va ser en estos dos escenaris on es va gestar el V5G DAY, l’esdeveniment que se celebrarà, també al nostre edifici, el 7 de juny, dirigit a investigadors, empreses i institucions al voltant de la tecnologia 5G en sectors com la indústria de el futur, mobilitat, salut, energia, mitjans i entreteniment.

I amb dos grans objectius: la digitalització de el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana i servir d’inspiració als emprenedors i startups de base tecnològica, per ajudar-los a desenvolupar els seus models de negoci amb la participació de la tecnologia 5G. Durant l’esdeveniment es faran demostracions en viu en logística, automoció, Internet de les coses i turisme, els resultats de les aplicacions es difondran a nivell global.

Vols saber un poc més del que passarà en el V5G DAY? Alicia Abad, ingeniera de l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia de la Universitat Politècnica de València (ITEAM) t’ho explica en este vídeo.