Published On: 23 de desembre de 2021Categories: Espectacles

Viu la cultura en directe al Palau de Congressos de València

A aquest 2022 li hem demanat moltes coses, molts desitjos i entre ells és veure ple el nostre edifici també de música en directe i espectacles, per convertir-nos també en un gran altaveu d’art i cultura per a la nostra ciutat, València. Per això, avui vos explicarem les propostes culturals i musicals que podreu viure i sentir al Palau de Congressos de València durant els mesos de gener i febrer. Comença l’any amb un concert clàssic Diuen que el Concert de Cap d’Any és una de les tradicions imprescindibles que viure amb tota la família durant les festes nadalenques i […]

A aquest 2022 li hem demanat moltes coses, molts desitjos i entre ells és veure ple el nostre edifici també de música en directe i espectacles, per convertir-nos també en un gran altaveu d’art i cultura per a la nostra ciutat, València. Per això, avui vos explicarem les propostes culturals i musicals que podreu viure i sentir al Palau de Congressos de València durant els mesos de gener i febrer.

Comença l’any amb un concert clàssic

Diuen que el Concert de Cap d’Any és una de les tradicions imprescindibles que viure amb tota la família durant les festes nadalenques i l’Orquestra Clàssica de Santa Cecília l’executarà en directe amb clàssics de Strauss com el Danubi Blau o la Marxa Radetzky i molts més el 2 de gener. T’ho perdràs?

“En la Puerta del Sol como el año que fue”… El Tribut a Mecano arriba al gener.

Aquest homenatge et traslladarà per una nit a un dels seus multitudinaris concerts, com si estiguessis al costat de les milers de veus que corejaven les lletres del grup madrileny dels 80 durant aquells anys. Hija de la Luna és un Tribut a Mecano que poder regalar aquestes festes i gaudir el 8 de gener. Link entrades

Òpera i ballet

També a la nostra programació es poden trobar diferents espectacles de dansa clàssica i òpera a València. Grans clàssics com l’òpera Carmina Burana que tindrà lloc el 26 de gener o els clàssics del ballet rus El Trencanous i El Llac dels Cignes que tindran lloc el 3 i 4 de gener.

 

La Film Simphony Orchestra ressorgeix amb la gira Fenix i un concert dedicat a “Los Bridgerton”

La Film Symphony Orchestra torna al Palau de Congressos de València amb una nova gira FÈNIX: un emocionant espectacle al voltant de la millor música de cinema que representa ressorgir de la vida, de l’art i de la cultura. Bandes sonores com Matrix, La Vida és Bella o West Side Story es podran escoltar el 4 i 5 de febrer a València.

 

Però abans també podràs gaudir, si ets un apassionat de la sèrie de Netflix “Los Bridgerton” el 15 de gener de la Film Symphony Orchestra i la seva representació de la banda sonora de la ressonada serie que recrea l’aristocràcia britànica.