Published On: 15 de Juliol de 2020Categories: Corporatiu

Vull celebrar un esdeveniment. Per on comencem?

El Palau de Congressos detalla en este webinar com són els nous esdeveniments

El webinar se centra en les mesures de seguretat i els nous projectes tecnològics

Vull celebrar un esdeveniment. Què m’ofereix el Palau de Congressos de València en l’actualitat? Amb quins projectes tecnològics s’ha adaptat als nous temps? Quines són les mesures de seguretat que ha implantat?

Moltes han sigut, i continuen sent, les comunicacions que tenim amb els nostres clients des que va esclatar la pandèmia. Durant estos mesos hem mantingut multitud de connexions virtuals amb ells i amb els nostres aliats estratègics, els proveïdors, amb el propòsit d’estrényer el contacte humà entre tots i avançar en l’organització dels esdeveniments.

Per este motiu, per satisfer les necessitats actuals dels nostres clients, l’equip del Palau de Congressos detalla en este webinar com i en quines condicions es reiniciarà l’activitat en el nostre edifici.

La directora comercial, Encarna Soler, Magda Cervera, de l’àrea comercial i Desiré Pardines, de l’àrea d’operacions, t’informen de la nova cartelleria i senyalítica; de la gestió del trànsit de mercaderies i de les persones abans, durant i després d’un esdeveniment; dels mecanismes de gestió de l’aforament que hem implementat; així com la posada en marxa d’innovadors projectes tecnològics, com el Palconexpand, la plataforma bidireccional en la qual interactuen els ponents i assistents, tant de manera presencial com virtualment.

Ara sí. Ací, el nostre webinar. Esperem que ho disfrutes! Sí després de veure-ho, et sorgeixen dubtes i preguntes, pots contactar directament amb el nostre equip.