Published On: 1 de març de 2011Categories: Uncategorized

XI Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia del Muscle i Colze

Després de 14 anys sense passar per la nostra ciutat, la Societat Espanyola de Cirurgia del Muscle i Colze torna a València i lo fa triant com a seu el Palau de Congressos.En paraules dels seus organitzadors, durant aquestos anys la ciutat ha saput integrar cultura,...

Després de 14 anys sense passar per la nostra ciutat, la Societat Espanyola de Cirurgia del Muscle i Colze torna a València i lo fa triant com a seu el Palau de Congressos.

En paraules dels seus organitzadors, durant aquestos anys la ciutat ha saput integrar cultura, tradició i modernitat; característiques que s´accentuen en las dates escollides per a la celebració d´aquesta reunió degut a la proximitat de les Falles, la nostra festa gran.

Entre els conferenciants més destacats es troben el Dr. Jesse B. Júpiter , Cap del Servici de Cirurgia de la Mà i del Membre Superior de l´Hospital General de Massachussets, el Dr. Michael A. Wirth de l´Hospital Universitari de San Antonio de Texas, i el Dr. Antonio Cartucho, President de la Societat Portoguesa de Muscle i Colze.

Programa del Congrés