Published On: 17 de juny de 2016Categories: Uncategorized

XLII Congrés Nacional SEEIUC

El Palau de Congressos és la seu triada per a la celebració del XLII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Infermeria Intensiva i Unitats Coronàries - SEEIUC que se celebra del 19 al 22 de juny amb més de 700 assistents.Es tracta de l´esdeveniment del...

El Palau de Congressos és la seu triada per a la celebració del XLII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Infermeria Intensiva i Unitats Coronàries – SEEIUC que se celebra del 19 al 22 de juny amb més de 700 assistents.

Es tracta de l´esdeveniment del sector més important a nivell nacionaly compta amb un atractiu programa científic centrat en l´atenció al pacient crític en diferents situacions clíniques, seguretat i experiències de col·laboració interprofessional. Per a això el programa conté conferències, taules redones i sessions, sense oblidar la part de tallers, que amb un enfocament eminentment pràctic, servirà per a conéixer els últims avanços tecnològics.

Aquest congrés no sols és la cita per excel·lència de la Infermeria Intensiva nacional, sinó també punt de referència per a la professió donant resposta a la busca de la millora contínua.

Més informació en la web oficial