Published On: 3 de maig de 2013Categories: Uncategorized

XV Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses

El XV congrés AECOC de Fruites i Hortalisses ha triat el Palau de Congressos de València per a dos dels seus principals esdeveniments de 2013. El primer d´ells serà el congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, que es celebrarà els dies 18 i 19 de juny i que...

El XV congrés AECOC de Fruites i Hortalisses ha triat el Palau de Congressos de València per a dos dels seus principals esdeveniments de 2013. El primer d´ells serà el congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, que es celebrarà els dies 18 i 19 de juny i que és el marc ideal en què els principals agents del sector poden trobar-se i obtindre una visió actualitzada del mercat i de les tendències amb major impacte futur en els seus negocis.
Durant el congrés, assistents i ponents poden analitzar conjuntament l´evolució de l´últim any, compartir experiències i plantejar-se mútuament noves estratègies de col·laboració que permeten fer créixer el mercat. D´esta manera, serà possible adquirir major rellevància davant dels consumidors, quan estos busquen solucions que cobrisquen les seues necessitats.

Més informació i inscripcions en la pàgina web oficial d´AECOC.